UNIK utveckling

Referat: Enköping - UNIK utveckling

Enköping – UNIK Utveckling
Historien upprepar sig!
Ett kallt Studan (-18 vid start) välkomnade oss på lördagskvällen. Isen var därmed ojämn och därför svårspelad. Vi föll från början in i Enköpings spel. De spelade med hög press och ett enkelt men bra passningsspel. Vi stirrade oss blinda på deras bollförare och hade ett alltför dålig eget passningsspel. Mot slutet av första halvlek när det stod 4-1 kom vi bättre underfund med ESK:s spel. Vi reducerade strax före paus till 4-2. I andra tog vi över taktpinnen. Vi jämnade också ut målmässigt, men tyvärr lyckades ESK slå in en hörna 6-5 (som matchen också slutade) i 78:e minuten.
Närmare än ett stolpskott och ett missat friläge mot slutet kom vi inte denna gång. En dröm vore att få komma till spel med samma lag två matcher i rad.

Spelare som kan nämnas är Carl Robertson som gjorde debut som målvakt. Han skötte sig bra. Carl sa i pausen ”bara det inte blir en straff”. Naturligtvis fick ESK en straff. Den räddade dock Carl liksom efterföljande retur. Martin fick gå in som libero för första gången, även han kom undan med godkänt betyg i sin nya roll.

Laget: MV Carl Robertson, Martin Alvengren, Felix Wiberg Mange Bodén, Philip Strand Daniel Svensk, Jonas Aronsson, Sverre Brecheisen, Markus Lindblom, Johan Ohlström, Kimmo Hult, Anton Löfdahl och Christian Lidén

Målgörare: Markus 2, Mange (hörna), Christian (hörna) och Johan

Vad tar med oss
* Att vi inte viker ned oss trots 4-1 underläge och inte bra eget spel. Fortsatt god moral.